بهترین ظروف برای پخت و پز کدامند؟ + اینفوگرافی
|
يكشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۰۳:۴۵ ب.ظ |
۰ نظر
پس از تهیه مواد اولیه سالم و تازه، انتخاب ظروف مناسب و مورد تایید برای پخت و پز می تواند روند تغذیه سالم را تا حد قابل توجهی بهبود ببخشد.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در طول زمان ظروف مختلف و متنوعی برای پخت و پز استفاه شده است، ظروف سنگی، پلاستیک، مسی،
چدن، فلزی و ... که هر کدام در دوره ای خوش درخشیده و بازار مصرف کننده ها
را از آن خود کرده اند. در این بین مصرف کننده بنا بر سلیقه و تجربه خود
به مرور نوعی از ظروف را انتخاب و بطور مداوم مورد استفاده قرار می دهد.
انتخاب
ظرف مناسب برا پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت جسم و روح افراد خانواده
دارد. به گفته کارشناسان برخی از ظروف با آزاد سازی ترکیبات متفاوتی که بر
اثر رنگ، لعاب و یا جنس آنها در هنگام پخت و پز ایجاد می شود می توانند
برخی عناصر و ترکیبات مضر یا مفید را به غذای پخته شده اضافه کرده و در
هنگام مصرف وارد بدن انسان کنند.
با آگاهی از معایب
و محاسن هر کدام از این ظروف می توانید انتخابی آگاهانه و صحیح برای تمامی
اعضای خانواده خود انجام داده و روند سلامت خانواده خود را بهبود بخشید.

- ۹۶/۰۴/۲۵